Ovan

Posao

Dok je Mars, vladar znaka u Raku, imaćete osećaj da stalno grešite. Zato je potrebno da se drugačije postavite prema okolini i da budete manje sebični. Nerealni ste u planovima i željama, jer Mars polako ulazi u kvadrat sa Jupiterom, pa vodite računa da sve bude u skladu sa propisima.

Ljubav

Nedelja počinje prisustvom Meseca u vašem znaku i želite sa nekim da razmenite emocije. Ali, kako je Venera, vladar polja partnerstva u polju novca, sve će biti u senci zarade.

Zdravlje

Većinu vaših zdravstvenih tegoba izazivaju stres i prevelika napetost. Ulazite u bolji period, barem što se tiče zdravlja.

Bik

Posao

Venera,vladar znaka nalazi se u vašem prvom polju i povoljno utiče na sve poslovne poteze. Na sebe preuzimate odgovornost, a sa Suncem i Merkurom u polju novca vreme je da krenete u akciju. Radite u skladu sa svojom prirodom, žustro i odlučno i ne marite za rezultate, koji sigurno neće izostati.

Ljubav

Venera i Mars se aspektuju, a kako je Mars u polju svakodnevnog kretanja, druženja i bliske okoline, tako su vam „pod nosom“ sva rešenja vezana za emotivni život. Pitanje je samo da li ste spremni za promene ili ne.

Zdravlje

Budite pažljiviji, jer su moguće povrede glave ili jake glavobolje. Izbegavajte brzu vožnju.

Blizanci

Posao

Iako je u vašem znakuvladar, Merkur obrazuje loš aspekt sa Saturnom, pa će na poslu sve biti povuci-potegni. Potrebno je da budete dobro organizovani, da pazite na detalje i da razmišljate dugoročno.

Ljubav

Saturn u polju partnerstva ukazuje na tihi sukob sa voljenom osobom. Zato je najbolje da ovaj period provedete u rutinskim odnosima, da ništa ne menjate i ne pokušavate da dokučite zašto sve ide kako vam se ne sviđa.

Zdravlje

Preuzeli ste previše obaveza na koje ne možete da odgovorite, što će loše uticati na zdravlje. Slabe tačke su pluća, stomak i alergije.

Rak

Posao

Mesec, vladar znaka početkom nedelje proći će kroz vaše polje karijere i najaviti nove događaje i promene na poslu. Ovih dana donećete odluku koja će odrediti dalji pravac poslovnih dešavanja, ali nemojte obraćati pažnju samo na najbolji scenario nego uzmite u obzir i one manje povoljne. Izbegavajte površnost, razradite sve do detalja i dvaput proveravajte.

Ljubav

Kako je Mars u vašem znaku tako postoji jaka potreba da preuzmete inicijativu. Ideja nije loša, ali obratite pažnju i na partnerove želje i ne dozvolite da se inicijativa pretvori u nametanje volje.

Zdravlje

Ženski pripadnici znaka trebalo bi da posete ginekologa.

Lav

Posao

Prisustvo Marsa u dvanaestom polju ukazuje na spletke i jake neprijatelje koji hoće da vas sklone s mesta na kojem se trenutno nalazite. Ono što vam u narednom periodu ide naruku jeste mudrost, a ne ide vam isterivanje pravde na radnom mestu. Budite veoma oprezni u poslovnim aktivnostima, sve što radite proverite više puta i nastojte da imate pisani trag o onome što ste preduzeli.

Ljubav

Tamnokosa osoba vezana za vaš posao veoma je zainteresovana za vas. Ukoliko ste već u vezi, zaboravite je i okrenite se partneru. Ali, ukoliko niste, slobodno probajte šta može da ponudi.

Zdravlje

Na udaru su žlezde sa unutrašnjim lučenjem, kao i problemi sa viškom kilograma.

Na sledećoj strani pročitajte za Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...