Ovan

Posao

Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda.

Ljubav

Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

Zdravlje

Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

Bik

Posao

Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

Ljubav

Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

Zdravlje

Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.

Blizanci

Posao

Pod uticajem ulaska Merkura u vaš znak i dobrog aspekta sa Jupiterom, donećete odluku koja će vam iz korena promeniti život. Strah od promena je prisutan, ali morate malo da rizikujete i da uđete na teren koji vam je nepoznat. Samo tako ćete uspeti, biti srećni i zadovoljni. Imate dovoljno vremena da proverite i uspostavite novi način poslovanja.

Ljubav

Saturn u sedmom polju „hladi“ sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

Zdravlje

Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Trenutno ste u fazi bez većih zdravstvenih tegoba.

Rak

Posao

Isplatilo se ono u šta ste ulagali, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite novac. Rakovi koji se bave privatnim poslom mogu imati finansijske probleme. Imate dovoljno snage da se izborite sa problemima, a tu je i nečija podrška... Odnose sa saradnicima i kolegama gradite na poverenju, a kako ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu – sumnju, koja nikuda ne vodi.

Ljubav

Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvek nešto zabrlja. Ko zna, možda to radi namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?

Zdravlje

Sklonost ka holesterolu možete da kontrolišete. U protivnom, zdravlje će biti na udaru.

Lav

Posao

Ova nedelja oličena je sukobom planeta, Marsa iz prvog polja i Meseca, vašeg vladara koji se nalazi u sedmom polju. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i finansije. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, što ćete biti izuzetno teško i komplikovano, jer će vas sa svih strana zatrpavati novim obavezama.

Ljubav

Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

Zdravlje

Premor i stres dovode do nervoze i preosetljivosti. Manji problemi sa organima za varenje.

Na sledećoj strani pročitajte za Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...