Ovan

Ovnovima će mesec april biti veoma dinamičan, buran, ispunjen događajima, ali i trzavicama, brigama, konfuzijom. I pored očekivanih prepreka, ovo će biti odličan period za nove poduhvate.

Posao

Na poslovnom planu vas očekuju značajne promene. Moguća je čak i promena posla, ili celokupnog plana poslovanja. Najbitnije je da ne budete preterano neodlučni, već da donesete određenu odluku i držite se zacrtanog plana. Imaćete dovoljno izdržljivosti i snage da nekako prokrčite sebi put i savladate prepreke, piše astrosudbina.com. Nakon 15. aprila, bura počinje da se stišava, više nećete po ceo dan jurcati, broj obaveza će se smanjiti, delom zahvaljujući tome što ćete i sami postati pragmatičniji i fokusiraniji na finansijski napredak. Što se tiče finansija, neke vaše stare greške mogu isplivati i napraviti vam dodatne troškove. Ali imaćete priliku da popravite stvari zauzimanjem nove strategije. Osim toga, ovog meseca će vaše ranije investicije početi da se isplaćuju. Sve u svemu, april je mesec kada će se vaši potezi u proteklih par meseci konačno konkretno odraziti.

Ljubav

Na ljubavnom planu vam dolazi podjednako buran, ali ne toliko zadovoljavajuć period. Ukoliko ste u vezi, moguće su trzavice ili neki događaj koji će zadati udarac vašem odnosu. Šta god da se dogodi, znajte da se spona koja vas veže neće prekinuti, bilo da uspete da izgladite odnose, ili rešite da odustanete. Ipak, stvari će delovati apsolutno crno – belo, pošto će se veze Ovnova u aprilu ili krunisati brakom / trudnoćom, ili okončavati raskidom / razvodom. Neće biti sredine. U celom tom komešanju strasti neće nedostajati. Pred vama je i seksualno veoma uzbudljiv mesec.

Zdravlje

April ovnovima donosi prilično dobro zdravstveno stanje. Ali to što se odlično osećate ne znači da treba da zapostavite svoje zdravlje. Iskoristite period ove dobre energije da dodatno unapredite kvalitet svog života, kako vas nevolje ne bi sačekale negde iza ćoška. Vi sami najbolje znate šta su vam slabije tačke. Pozabavite se s njima, sad kad nemate drugih zdravstvenih problema. Izbegavajte zakazivanje bilo kakvih većih hirurških zahvata u ovom periodu i jedite više raznovrsnog povrća.

Bik

Veći deo aprila će vam posao biti u fokusu. Tek poslednja nedelja meseca donosi prilike za ostvarivanje ličnih želja i odmor. Vaša nezavisna priroda i moć inicijative dolazi do punog izražaja. O vezi i ljubavi razmišljajte tek na kraju meseca.

Posao

Već prve nedelje vas očekuje potpisivanje ugovora, izvršavanje važnih zadataka, sastanci, klijenti, gužva. Od samog starta meseca slobodno gurajte po svom planu. Nema potrebe da se pravite fini i pravite strategije kako biste se dodvorili nadređenima ili pridobili odobravanje. U prvoj polovini aprila imaćete moć da preobratite ljude na svoju stranu. Ipak ne navaljujte sebi previše odgovornosti na pleća. Kako mesec bude odmicao vaše finansijsko stanje će se postepeno popravljati, kao i vaša poslovna intuicija. Zaista ćete imati jak osećaj za poslovne poteze i ulaganja. Biće dovoljno novca da čak pokažete svoju humanost doniranjem u dobrotvorne svrhe. Kraj aprila je vreme da malo batalite posao. Povucite ručnu, odložite donošenje bilo kakvih velikih odluka do pred kraj Maja.

Ljubav

Na ličnom planu vas očekuje stresan period. Moguće su nesuglasice sa partnerom. Svi problemi koje ste gurali pod tepih sada izranjaju bez ikakvog velikog povoda. Sitnice su dovoljne da zapale situaciju i izvuku demone iz prošlosti na svetlost dana. I male stvari vam se mogu učiniti kako veliki problem, zato ne donosite nikakve odluke naglo. April mesec stavlja na test vašu vezu. Ukoliko je dobra, opstaće. One veze koje su bez čvrstih temelja će jednostavno izbledeti. Do kraja meseca sve će biti jasno. Znaćete ko je zaista svim srcem uz vas, a ko je tu samo iz površne zabave, ili koristi. Šta god da se dogodi, na kraju ćete ipak osetiti zadovoljstvo i veliko olakšanje, jer će veliki teret koji ste nesvesno nosili u grudima konačno spasti. Usamljeni bikovi će sav svoj ljubavni život provoditi na internetu. Biće ih prepuni sajtovi za onlajn dejting i društvene mreže. Ipak sve to možda i neće biti uzalud. Moguće je da iz svega toga čak i ispadne neki dejt. Očekujte vesti o rođenju deteta u porodici.

Zdravlje

U aprilu će vaše psihičko zdravlje biti fenomenalno. Toliko ćete se dobro osećati da ćete misliti da to nije normalno. Opšte zdravstveno stanje vam se postepeno popravlja iz dana u dan kako mesec napreduje, a oko 22. aprila primetićete i nagle skokove u energiji i samopouzdanju. Upravo tada su najveće šanse da se odvažite na lično druženje umesto onog iza monitora i iskoristite svoj urođeni magnetizam koji tako brižno i stidljivo skrivate za prave trenutke.

Na sledećoj strani pročitajte za Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...