Ovan

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa verovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smeli u udvaranjima.

Bik

Radovaćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda još brže početi da se pakujete.

Blizanci

Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogrešiti. Važno je slediti inuticiju.

Rak

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisaćete što je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da sarađujete.

Lav

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim emotitnim odnosima trenutno nedostaje.

Devica

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...