U petak je Mesec u Škorpiji i u kvadratu s Merkurom u Vodoliji i u kvadratu s Neptunom u Ribama. Petak donosi ljubav na višem, zrelijem nivou, uz strast, emotivnost, inteligenciju, čak i planiranje zajedničke budućnosti.

Subota je dan kad Sunce izlazi iz Vodolije i ulazi u znak Riba, a Mesec ulazi u Strelca.

PROČITAJTE I... Budite oprezni kada ćete reći DA: Ovo su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2017.

"Kada Sunce uđe u Ribe, osećanja postaju snažnija", kaže G. Scott. Mesec u Ribama bavi se pitanjem "Šta osećam?", ali je i mnogo pažljiv i nesebičan. Ovde imamo konflikt, dodaje astrolog, jer su i Mars i Venera i dalje u Ovnu pa daju usresređenost na sebe i egoizam, dok Sunce u Ribama želi takvo stanje da ublaži.

U subotu ćemo se osećati pomalo konfuzno i pitati se da li trebamo da budemo pažljivi ili da se trudimo da pre svega zadovoljimo svoje potrebe. U vezi sa Suncem u Ribama stoji i upozorenje o potrebi za disciplinom kod osoba koje su sklone zavisnosti ili su u prošlosti imale problem sa tim, a posebno kod onih koji su nekom programu odvikavanja.

Sunce u Ribama jako naglašava osećanja, što je ljudima koji su skloni zavisnostima ponekad teško da podnesu, pa to može biti okidač za novu epizodu zavisničkog ponašanja.

Mesec je u nedelju i dalje u Strelcu, a u kvadratu je sa Suncem u Ribama. 

"To je odličan dan za planiranje, razmišljanje ili sanjarenje o budućnosti", kaže astrolog. Takođe, nedelja je savršen dan za kratko putovanje ili obavljanje rezervacija za odmor u budućnosti.

Izvor: Sensa klub