Ovan

Posao

Danas je savršen dan za ispunjene svih vaših želja. Bićete u prilici da dobijete nešto više novca. Budite uvereni da vam uspeh stoji na polju finansija, jer ste dovoljno dobro uradili svoj deo zadatka.

Ljubav

Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe.

Bik

Posao

Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama.

Ljubav

Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

Zdravlje

Nema potrebe za panikom.

Blizanci

Posao

Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune.

Ljubav

U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.

Zdravlje

Hranite se zdravije.

Rak

Posao

Ponekad se osećate inferiorno i nemate veći motiv da radite. Više ćete slediti one za koje smatrate da su dovoljno uspešni. Ova strategija vam može biti od velike pomoći za sada. Možda bi bilo najbolje da se još malo edukujete u pravcu kojim ste krenuli.

Ljubav

Privlačite osobe koje su dosta mlađe od vas. Možda vam ovo na neki način imponuje, ali se morate setiti činjenice da ste prerasli godište potencijalnog partnera, pa se ne može desiti ni jača hemija u svakom slučaju.

Zdravlje

Imali ste dosta stresa. Odmorite se.

Lav

Posao

Deo posla koji trenutno obavljate nema veću svrhu u vašem životu. Za promenu na ovom segmentu ćete morati da čekate. Možda bi bilo najbolje da se skoncentrišete eventualno na ono što ste ipak do sada propustili.

Ljubav

Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.

Zdravlje

Pazite se virusa.

Devica

Posao

Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razočarano.

Ljubav

Ljubav vašeg života može da se iznenada pojavi. Bićete zatečeni novonastalom situacijom. Trebaće vam nečija podrška, a to može da bude vaš najbolji prijatelj rođen u znaku Jarca.

Zdravlje

Manja prehlada na pomolu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...