OVAN

Uspećete da prevaziđete sve nevolje, hrabro se suočite sa izazovima i suprotstavite se sa jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnom u odnosu na prethodnu. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnija razdoblja u godini:

3. 2. - 3. 3. Mogli biste da se zaljubite snažno i strastveno, ostvarite finansijske dobitke, uživate u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

28. 4. - 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne veštine.

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

A tokom jeseni promeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

6. 6. - 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vera u vlastite mogućnosti i osećaj da ste voljeni ulepšaće vam ove dane.

7. 11. - 22. 11. Promene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osećajnog blagostanja, bogatstva i srećnih trenutaka sa partnerom.