Ove godine možda ćete biti slomljenog srca, gubiti prilike i raskida. Međutim, tračak nade u svemu ovome je to da nijedna od ovih stvari ne traje zauvek.

U nastavku pročitajte koji horoskopski znaci u 2017. godini neće imati sreće u ljubavi...

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi su navikli da budu u centru pažnje i dominantni, pa će tokom 2017. godine naići na prepreke koje će ih naterati da se spuste na zemlju i da se promene iz korena. Spremite se za jednu turbulentnu godinu koja će uneti novine u vaš život (a one vam se neće dopasti).

Škorpija

Ukoliko želite da konačno popravite svoj ljubavni život morate biti manje zahtevne!  Ako još uvek niste završili sa osobom iz prošlosti vreme je da to konačno uradite i konačno krenete dalje. Stara ljubav će vam vratiti stara sećanja, pa ukoliko ste zauzeti ili u braku pripazite da nakon fatalnog susreta ne ostanete u nedoumici šta da radite!

Zavirite u astro prognoze i prilike koje nas čekaju naredne godine!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Friday, May 19, 2017

Jarac

Ako će neko ovog leta biti u dilemi, to ćete biti Jarac! Možda je bolje da primetite osobu koja vam pokazuje koliko joj je stalo, umesto što ćete ići glavom kroz zid za partnerom koji ne obraća pažnju na vaša osećanja! Pazite se i jednog Bika koji možda nema dobre namere prema vama kao što ste verovali! Kraj godine će doneti bolje prilike i manje nerviranja.