Koje senke, karmini i puderi najbolje stoje baš vašem horoskopskom znaku? Otkrivamo!

Kako da žena Lav najlepše prikaže svoju prirodu dame i ratnice? Kom horoskopskom znaku najbolje stoje jake boje i šljokice na licu? Nema dame koja neće isprobati šminku izabranu po zodijačkim karakteristikama, piše Lepa & Srećna.

Astrolozi se slažu da za Vagu nije lako odabrati pravi imidž, ali njen aristokratski ten može biti odlična polazna tačka za kreiranje izgleda zanosne vile iz bajke, tvrde vešti šminkeri!

Škorpije već po prirodi mame svojim misterioznim izgledom, ali i on se može još bolje naglasiti, pod uslovom da se time pozabave stručnjaci za estetiku.

Kanađanska šminkerka Setare Hoseini nije prva koja se bavila ovom temom, ali je očarala čitav Instagram svojim blogom starlit_makeup. Uz neobične predloge za šminku od kojih ćete sigurno ukrasti bar po jedan detalj, ova lepotica je dodala i inspirativne astrološke komentare. Uživajte i javite nam koji vam se najviše dopao!

Ovan

Vatrena i strastvena žena Ovan uvek je spremna za bitku i za večnu ljubav i strast za kojom žudi. Prirodan izgled je njen zaštitni znak, a zemljane boje na očima je čine da izgleda moćno. Kada se jednom izborite za njenu ljubav, osetićete zapravo šta znači voleti ženu koja ima čisto srce i stalno ostaje dete u duši.

A photo posted by @starhosseini(@starlit_makeup) on Sep 8, 2016 at 12:01pm PDT

Bik

Žena Bik snažnom voljom pomera granice, a njena topla i vatrena narav stvara neverovatan začarani krug strasti iz koga se niko ne može lako izvući. Tamne boje karmina učiniće da njena snaga i upornost dođu do izražaja, a uvek će se opredeliti za vamp izgled koji će razbuditi čula svakog ko je pogleda.

A photo posted by @starhosseini(@starlit_makeup) on Sep 13, 2016 at 10:07am PDT

Blizanci

Elokventna i mudra žena Blizanac uvek želi da izrazi svoju mračnu i pozitivnu stranu. Njena narav je kontradiktorna, pa će se njena talentovana duša poigrati sa različitim bojama šminke. Svetle boje i nežno naglašene oči pokazaće vam njenu prijateljsku stranu, dok će taman karmin svima dati do znanja da je mistična i inteligentna osoba upravo uplovila nenadano u vaš život.

A photo posted by @starhosseini(@starlit_makeup) on Sep 14, 2016 at 11:58am PDT