Godina koja dolazi 28.1.2017. prema kineskom verovanju vezuje se za energiju Petla. Petao sam po sebi vezuje se akciju, dinamiku i sigurnost. Rad je ovde materija koja može doći do izražaja. Putovanja su takođe usko vezana za energiju Petla. Petao zna usmeriti pažnju na sebe, iako po prirodi teži spokoju oko njega lako nastane gužva. Energija dinamike i novih potencijala biće aktuelna kroz 2017.godinu.

Godina Vatrenog (Crvenog) Petla za Ovna

Posao

Za Ovna dolazeća godina može biti veoma značajna kada je poslovanje u pitanju. Vreme je da se Ovnovi “pokrenu” ka novim pravcima poslovanja. Energija Crvenog Petla pružiće nove prilike i šanse da se dođe do nove linije poslovanja. Fokus Ovna treba da bude na poslu i stvaranju. Oprezno sa finansijama i ulaganjima.

Ljubav

Ljubav bi ovde mogla biti naglašena, međutim kako Vatreni (Crveni) Petao na ljubav gleda avanturistički može se dešavati da dođe do više “zaljubljivih momenata” tokom godine. U svakom slučaju romantika je nešto što će dobiti ovde na izražaju.

Ono na šta Ovan treba da obrati pažnju svakako jesu porodica i komunikacija. Porodični odnosi mogli bi se naći pred određenim pitanjima, takođe mogući su uticaji i ogovaranja sa strane što može naljutiti Ovna. Važno je da Ovan logično postavi stvari i da ne ulazi u konflikte jer u suprotnom može doći do veoma destruktivnih momenata.

Zdravlje

Ovan treba da radi po pitanju ishrane, vežbi i imuno sistema.

Godina Vatrenog (Crvenog) Petla za Bika

Posao

Bik pripada elementu Zemlje i samim tim biće potrebna veća količina adaptacije ovom znaku u godini Vatrenog (Crvenog) Petla. Akcija i dinamika mogu zauzeti važno mesto na putu ka visokim karijernim ciljevima za Bika. Međutim Bik će morati da “požuri” ukoliko želi da dođe do određenih ciljeva. Godina Vatrenog (Crvenog petla) posebno može biti važna u oblasti medicine i obrazovanja. Veoma povoljna godina za ulaganje u nekretnine. Ne tako jednostavna godina za Bika, ali uz veći rad i dinamiku može se pokazati kao veoma efikasna i uspešna. Veoma korisna nova poznanstva.

Ljubav

Kad je ljubav u pitanju ovo može biti veoma važna godina za predstavnike zemljanog znaka. Osobama koje su u vezi biće otvorena mogućnost za brak, dok drugima koji su solo pružiće se prilika za “sudbinsko poznanstvo”. Međutim i u prvom i u drugom slučaju biće potrebno da Bik požuri kako prilike ne bi nestale u dugom čekanju na odgovor Bika.

Kod porodičnih pitanja Bik treba da bude diplomata i da pronađe najbolja rešenja.

Zdravlje

Umor i iscrpljenost zbog ubrzanog tempa života mogu praviti problem, pa se savetuje više odmora ovom znaku.

Na sledećoj strani pročitajte za Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...