Ovan

Posao

Prelaskom Marsa u Bika i činjenica da je neaspektovan od drugih planeta ukazuje da se ne snalazite najbolje sa finansijama. Ipak, budite dovoljno strpljivi, jer zaobilaznim putem možete da ostvarite povoljne rezultate.

Ljubav

Rizikujete više nego što bi trebalo ulazeći u vezu sa osobom u kojoj samo vi vidite potencijal, sigurnost i kvalitet. Bilo bi najbolje da se posavetujete sa nekom iskusnijom osobom iz bliskog okruženja. Ovo posebno važi za Ovnove koji su skloni paralelnim vezama.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se stabilizuje i dobijate sigurnost.

Bik

Posao

Neaspektovani Mars u prvom polju navodi vas na akciju. Ali, problem je u tome što niste u stanju da utvrdite kojim putem da krenete i kako da izvedete realizaciju. Izvesna situacija nateraće vas da razmišljate o svojoj superiornosti. Važno je da se pravilno nametnete i da potražite savet iskusne osobe.

Ljubav

Ukoliko planirate da veza sa voljenom osobom potraje, morate prestati da namećete tempo koji uopšte nije dobar. Pokušajte da shvatite šta partner želi i smanjite dominaciju da se kasnije ne biste susreli sa velikim problemima.

Zdravlje

Većinu pripadnika znaka očekuju stomačne tegobe, zbog preterivanja sa jelom i pićem.

Blizanci

Posao

Merkur se odvaja od Venere, sa kojom se kratko susreo, i dalje ide u opoziciju sa Jupiterom što može značiti da se pripremaju neke nepraktične poslovne odluke. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost, bez obzira na prisustvo Merkura u Ovnu, koji donosi konfuziju. Potrebno je da obavite brzu i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete.

Ljubav

Kao posao, i emotivni život je pod uticajem nepraktičnih aspekata Merkura i Jupitera. Zato je najmudrije da tokom ovog perioda uopšte ne žurite sa donošenjem odluka.

Zdravlje

Mogući su problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.

Rak

Posao

Povremeno imate velike ambicije i neskromna očekivanja od saradnika ili poslovnih partnera, što Venerina retrogradnost u polju karijere dodatno uvećava. Očekuju vas nove poslovne ponude vezane sa inostranstvo.

Ljubav

Emotivni život je prilično napet, pogotovo kod Rakova koji su od nedavno u braku ili u vezi. Koliko god se trudili da rešite nerazumevanje sa partnerom, jednostavno period nije povoljan, pa je najbolje da sačekate neke bolje dane.

Zdravlje

Tegobe sa grlom i žlezdama lako mogu postati hronične, ukoliko ih na vreme ne sanirate. Smanjite pušenje i povećajte optimizam.

Lav

Posao

Neophodno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti uspeh u različitim projektima. Sve se svodi na pravilnu procenu realnih mogućnosti, dobro planiranje i organizaciju posla.

Ljubav

Napetost i monotonija ubijaju duge veze, što vi doživljavate bez obzira koliko dugo ste zajedno. Partner je, kao i vi, okrenut sebi i svojim prioritetima i uvek je lakše naći grešku kod druge strane nego u svom ponašanju. Slobodne pripadnike znaka očekuju lepi ljubavni dani.

Zdravlje

Najveće muke zadaju vam vremenske promene, na koje veoma burno reagujete.

Devica

Posao

Sve što ste naumili, uspećete uspešno da završite. Narednih dana poželjno je da budete veliki diplomata i što manje netaktični. Odmerenost u ponašanju je proverena formula koja donosi uspeh. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim merilima vrednosti.

Ljubav

Sunce na poslednjem, tridesetom stepenu znaka ovaj period obeležava kao završetak jednog ciklusa. Zato se nemojte čuditi kada stare stvari počnu da se tumbaju i nameću neke nove. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova, ali vrlo komplikovana veza.

Zdravlje

Razne infekcije i psihički problemi zahtevaju ozbiljniji pristup.

Vaga

Posao

I dalje su prisutne dileme u vezi sa započetim poslovima i slabom realizacijom. Morate prihvatiti činjenicu da dok je vladar retrogradan bićete suočeni sa stalnim odlaganjem i teškim završavanjem poslova.

Ljubav

Haos je najblaža reč koja opisuje vaš ljubavni život. Kako vam ništa ne polazi za rukom najbolje je da odugovlačite bilo kakvu akciju koja je vezana za partnera i emotivni život. Lako nalazite sve potrebne izgovore, jer kako vama tako i drugoj strani sve izmiče kontroli.

Zdravlje

Zadržavanje tečnosti u organizmu utiče da se često osećate tromo i umorno.

Škorpija

Posao

Nalazite se u fazi promena i agresivne konfuzije koju pospešuje Mars u sedmom polju. Još niste prešli s reči na dela. Svoje poslovne interese udružite sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju.

Ljubav

Prisustvo Marsa u polju koje definiše emocije nije povoljan znak. To znači da će se i tokom ovog perioda nastaviti tenzije u ljubavnom životu, pogotovo kod Škorpija kod kojih se i pre ovih aspekata veza temeljila više na haosu nego na harmoniji. Sačekajte da haos prođe, pa tek onda donosite odluke.

Zdravlje

Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa preterivnjem u mnogim stvarima.

Strelac

Posao

U mnogim situacijama delujete vrlo promišljeno, umete da procenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da relativno lako ostvarite ono što ste naumili. Zahvaljujući dobroj koncentraciji uspešno završavate većinu poslova.

Ljubav

Haotična situacija u emotivnom životu nastaće onog trenutka kad vas bude kontaktirala osoba iz prošlosti. Pitanje je da li ste uopšte spremni za taj kontakt i da li je potrebno da odgovorite. S obzirom na trenutni položaj planeta najbolje je da ignorišete poziv, ali i da detaljno analizirate situaciju pre nego što donesete bilo kakvu odluku.

Zdravlje

Najslabija tačka organizma je stomak. Vreme je za dijetu.

Jarac

Posao

Još nije povoljan trenutak da stavite tačku na nešto što vas dugo opterećuje. Nepovoljne retrogradne planete koje opterećuju vaše polje karijere uspećete da savladate ukoliko obnovite neke poslovne veze i pridružite se timu sa kojim ste već radili.

Ljubav

U svemu treba biti umeren, pa i u ljubavi, pogotovo u periodima kada se pojavljuju dešavanja nalik ljubavi, a zapravo su deo planetarno lične samoobmane. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku i kojima se sa strane nudi nešto što nalikuje željama iz mašte.

Zdravlje

Osim blage nervoze, većih problema nema.

Vodolija

Posao

Slobodno prihvatite novi poslovni izazov kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti u više pravaca. Ne plašite se, nikako nećete moći da pogrešite jer ćete sa nekoliko strana imati veliku podršku.

Ljubav

Često mešate emocije i posao što nije dobar spoj. Predstavnici znaka koji su u vezi ili u braku prolaze kroz naizgled malu krizu, ali koja može da eskalira vrže nego što se očekuje. Slobodne Vodolije biće u situaciji da biraju između dve podjednako primamljive prilike.

Zdravlje

Prilično ste umorni i iscrpljeni, pa će vam ovih dana najviše prijati spavanje i odmaranje.

Ribe

Posao

U zavisnosti od lične motivacije birate poslovnu varijantu koja donosi rezultate. Ipak, ne dozvolite da prevlada kockarska strast i da „grizete“ više nego što možete. Kako je vladar retrogradan, najbolje je da se prilagodite realnim mogućnostima.

Ljubav

Emocije su više konfuzne nego inače, pa je najbolje da smirite strasti u svakom pogledu.Ukoliko je u vezi prisutan sukob koji je jasno preterivanje partnera, nemojte se povesti idejom da mu možete objasniti da greši, jer je period nepovoljan za ispravljanje nesuglasica.

Zdravlje

Ponašanje i te kako utiče na zdravlje, pogotovo kada postoji tajna veza.

Izvor: index.hr