Prema rezultatima revolucionarne nove studije, vaše bradavice, poznate i kao N-tačke, u stanju su da vam pruže neviđene seksualne vibracije! Naučnici su nedavno otkrili da senzacije iz bradavica putuju do istog dela mozga kao i senzacije iz vagine, klitorisa i cerviksa… a druga istraživanja otkrivaju da je mali procenat žena doživeo orgazam isključivo kao rezultat stimulacije N-tačaka. Ukratko, stimulacija grudi može da vam pruži ozbiljne nivoe blaženstva. Osvojite nove horizonte uz pomoć ovih svežih poteza u domenu predigre i seksa. Ako ne uspete da stignete do orgazma uz pomoć grudi, to i nije tako strašno. Ako stignete do cilja, fantastično (i pogledajte „napredni nivo“ za precizne instrukcije)!

Početni nivo

Zagrevanje

# Obucite svoju najtanju seksi spavaćicu, a neka vaš partner naizmenično duva topao i hladan dah iznad vaših bradavica.
# Dok ga ljubite, izvadite svoje grudi iz brusthaltera sasvim nežno. Osećaj kada meka tkanina dodiruje vaše bradavice je super.
# Naprskajte vodu na svoju potkošulju, a neka ih on nežno gricka - tkanina će stvoriti barijeru, pa će ugriz biti tako prijatan.
# Manji rizik od iritacije na gornjem delu tela znači da su dozvoljeni eksperimenti sa mnogo širim spektrom jestivih proizvoda. Šlag na vašim grudima je zadatak koji on mora da reši samo uz pomoć jezika.
# Nežni dodiri nauljenim prstima takođe su proveren način da se osetite filmski nestvarno.

Srednji nivo

Pojačajte intenzitet

# Dok ste na njemu u seksualnom zanosu, nagnite se napred i grudima dodirujte njegovo lice.
# Dok prodire u vas sa strane, stavite njegove ruke na svoje bradavice tako da može da ih lagano povlači i vrti ukrug.
# Začinite misionarsku pozu tako što ćete maziti grudi svojim čipkanim gaćicama.
# Uživajte u seksu u kučećoj pozi dok ležite bliže površini koja stimuliše vaše čulo dodira (na primer, čupav tepih). Sa svakim prodiranjem, vaše bradavice dobiće malu poslasticu osećaja.
# Pod tušem, seksujte se u stojećem položaju otpozadi, a neka vaše nasapunjane bradavice klize po mokrim pločicama.

Napredni nivo

Dodir za orgazam

# Prvi korak: Neka on strastveno stimuliše vaše grudi (svuda osim po bradavicama) jezikom i prstima.
# Drugi korak: Može nežno da miluje o vrhove vaših bradavica svoje celo lice.
# Treći korak: Neka ih snažnije masira koristeći jagodice palčeva.
# Četvrti korak: On bi trebalo da obuhvati jednu dojku dlanom tako da se vrh bradavice nalazi između njegovog palca i kažiprsta. Neka je lagano stegne i liže vrhom jezika.
# Peti korak: Neka on napućenim usnama obuhvati vašu bradavicu, a potom neka je sisa nežno kao lizalicu, ali čvrsto, pomerajući glavu gore, dole, sve dok vas ne dovede do cilja.