Poznato je da su muškarci uvek voleli seksi nevaljacie i verujte nam, nakon ovoga će vas gledati totalno drugim očima!

1. Stavite mu povez preko očiju i navodite ga do mesta u kući gde još niste vodili ljubav. Činjenica da je kontrola u vašim rukama i da on ne zna gde će se akcija odigrati povećava seksualnu tenziju.

2. Smislite nevaljali scenarijo gde ćete mu se obraćati sa Gospodine/Profesore. Ako zaboravite i obratite mu se pravim imenom neka vas više puta udari po guzi pošto ste bile nevaljale. Takođe, neka vam se on obraća sa Gospođice/Madam i neka isto pravilo važi i za njega.

3. Naredite svom momku da sedne na stolicu. Polako skinite svoje gaćice i iskoristite ih kao povez za ruke. Onda mu u krilu odigrajte uz zavodljivu pesmu, paleći ga svojim nedodirljivim seksepilom.

4. Obujte jako duboke čizme na štiklu i ništa više! Gurnite ga do zida i šapnite Večeras ćeš raditi sve što ti kažem.

5. Dok vas spušta na krevet razigrano se protivite, sve dok on ne pobedi.

6. Napravite malu rupicu na seksi pamučnim gaćicama između nogu. Čim se stvari zagreju, stavite njegove ruke dole i recite mu da kompletno pocepa donji veš i uđe u vas.

7. Iznenadite ga dok gleda TV tako što ćete se spustiti na kolena i oralno ga zadovoljiti bez ijedne reči.

8. Budite kreativni i umesto seksi štipaljke za bradavice, iskoristite ukosnice za kosu u istu svrhu i zabavite se.

9. Ponudite se da masturbirate za njega, ali tako da on drži režisersku palicu i govori vam šta ćete da radite.

10. Spuste se dole i recite mu da ne može da svrši bez vašeg odobrenja. Ako bude blizu, jednostavno se odmaknite i počnite ispočetka. Inače, zatražite da i na vama isproba istu taktitku pošto konstantno iščekivanje orgazam čini intenzivnijim.