Seks na podu

Ležeći na podu, zadnjicu poduprite jastucima. S raširenim i ispruženim nogama kolena moraju biti polu-savijena tako da vam telo bude potpuno otvoreno. Neka partner uđe u vas iz višeg ugla nego inače. Potpuni ugođaj je zagarantovan ukoliko bude pravio spore i sinhronizovane pokrete.

Zašto ćete voleti ovu pozu? Njegovi pokreti će nadražiti vašu vaginu dok će se publični deo trljati o vaš klitoris. Spora poza koja garantuje duplo zadovoljstvo dozvoliće vam da ležite i pustite njega da odradi sav posao senzualnim pokretima dok se vi penjete ka vrhuncu.

Na ivici bazena

Lezite na ivicu bazena tako da vam guza visi iznad vode. Neka vaš dragi okrenut ka vama stoji u vodi, a vi mu sa podignutim nogama preko ramena omogućite da lako uđe u vas. 

Zašto ćete voleti ovu pozu? Dok ležite na ivici, sigurni smo i da će se i on naći na ivici pucanja od zadovoljstva kada ugleda kakav mu se pogled pruža na vas. A plus će i prskanje vode izazvati usputne žmarke zadovoljstva.

Novi G svet

Kleknite na sve četiri i pustite parnera da otpozadi uđe u vas, grabeći vas za zadnjicu u stalnom pokušaju pronalaženja ravnoteže. Ovakvo pozicioniranje učiniće vašu G tačku otvorenom za potpuno novi orgazmički svet.

Zašto ćete voleti ovu pozu? Jednom kada doživite ovakav orgazam, stalno ćete tražiti još. Takođe, kada je u pitanju doggy style u svima nama se budi nešto istinski životinjsko.