Častite je mešanim orgazmom

Koristite dva prsta jedne rukre za stimulaciju klitorisa, a srednji prst druge stavite u nju. Potražite tačku na oko dva centimetara od ulaza, na gornjem delu vagine, koja deluje sunđerasto. Stimulisanje oba centra njenog zadovoljstva istovremeno, pružiće joj neprevaziđeni užitak.

Neka vaša „alatka“ bude njena seksi igračka

Za vreme seksa, izvucite penis i iskoristite vrh za stimulaciju njenog klitorisa. Uzmite njenu ruku i spustite je na vaš penis, da bi ona preuzela kontrolu i koristila je sama. Da, zbog toga ćete se možda osećati kao seksualni objekat, ali verujemo da će vam se do dopasti!

Pokažite ljubav njenim zglobovima

Ljubite njeno telo svuda gde postoji prevoj – vrat, lakat, struk, bikini zona... Ove tačke mogu biti veoma osetljive. Ako nam ne verujete isprobajte prvo na sebi – pomazite prvo podlakticu, a zatim unutrašnju stranu lakta. Ovo druga pruži bolji osećaj, zar ne?

Pružite joj masažu sa srećnim završetkom

Kada je ona odozgo, okrenuta leđime, nemojte samo lenjo ležati. Iskoristitie ovaj položaj da joj fino izmasirate guzu. U njoj su zapakovani brojni nervni završeci, a masaža će ovu vožnju učiniti mnogo zabavnijom.

Ne brzajte

Vama je verovatno dovoljno nekoliko sekundi da se uzbudite, ali većini devojaka treba barem deset minuta predigre da dostignu isti stepen uzbuđenosti. Zato se potrudite da je dovoljno dugo ljubite i mazite, bez dodirivanja njenih intimnih delova, da biste bili sigurni da je dovljno vlažna i uzbuđena za konkretnu akciju.

Uključite vibracije

Nabavite prsten za penis koji ima u sebi mini vibrator. Dodatne senzacije će joj pružiti zadovoljstvo koje nije moguće postići bez ove električne spravice i koje će vam se oboma veoma svideti.

Pređite na drugu rundu

Nemojte se zaustaviti na samo jednom orgazmu. Nakon što doživi vrhunac, koncentrišite se na njene erogene zone van međunožja, kao grudi i guzu, na prmer. Posle nekoliko minuta, vratite se na „privatni“ region i počnite iz početka.