Dajemo vam najvrelije predloge koji će vam pomoći da se ohladite tokom letnjih meseci. Neka tuš, kada, bazen ili plaža postanu vaše novo omiljeno mesto za seks. Bilo bi dobro da pri ruci imate malo lubrikanta, jer voda može da spere vašu prirodnu vlažnost i izazove pomalo neprijatno trenje, a sve što vam treba uz to je još malo kreativnosti i neki naši predlozi!

Senzualni tuš

Stanite ispod tuša okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite svog dragog i obmotajte levu nogu oko njegovog struka. Neka on stavi desnu ruku ispod vaše butine, da bi vam položaj bio čvršći i da bi lakše ušao u vas. Dodajte svemu tome vlažno strastveno ljubljenje i dobili ste pravu seksi poslasticu bez mnogo muke.

Noga gore

Kome treba odmor, kada možete simulirati vođenje ljubavi ispod vodopada u sopstvenom kupatilu! Dobro, to je malo preterano, ali ipak ova poza pruža fantastično zadovoljstvo. Napunite kadu samo nekoliko centimetara i pustite tuš da teče. Lezite na bok i oslonite se na jednu ruku. Podignite gornju nogu u vis, a on neka uđe u vas i stavi vašu nogu na rame. Njegova pubična kost će trljati vaš klitoris u ovoj pozi što će povećati zadovoljstvo, a voda koja bude prskala po vama pružiće vam suptilnu masažu i probuditi vašu senzualnost.

Seksi talasi

Nabavite dušek i otisnite se u more. Lezite na stomak preko dušeka, a guza i noge neka vam vise preko ivice. Neka vaš dragi uđe u vas od pozadi. Ekperimentišite sa uglom penetracije tako što će vam podizati i spuštati noge. Talasanje vode po vašem klitorisum, pružiće vam duplu dozu zadovoljstva u ovoj pozi.

Kizavo i mokro

Stanite direktno ispod tuša iz koga curi jak mlaz vode i oslonite se rukama na pločice. Nagnite se lagano napred i držite leđa pravo. Neka on stane iza i uhvati vas za kukove dok bude ulazio u vas. Jednom rukom stimulišite svoj klitoris i pokušajte da osetite svaku kap vode koja će pasti na vašu guzu i leđa. Odličan provod je zagarantovan.

Javno, a tajno

Uđite u vodu koja vam doseže do grudi i okrenite se jedno prema drugom. Opkoračite ga oko kukova sa obe noge i uhvatite se za njegova ramena. Neka vas uhvati obema rukama za zadnjicu i snažno privlači ka sebi. Ova poza je fantastična zato što je dovoljno diskretna da možete da je praktikujete skoro uvek. A ništa vas neće uzbudit kao činjenica da to radite na javnom mestu.