Svako ima seksualne nedoumice, pa čak i Cosmo devojke, koje ovim poljem vladaju samouvereno i odvažno! Zato smo mi tu da razjasnimo sve dileme. Pročitajte ove savete i slobodno zakoračite u nepregledne dimenzije užitka...

Moj dečko želi da ga vežem. Šta da radim nakon što ga privežem za krevet?

Iskoristite tu priliku da mu pokažete šta vi smatrate erotičnim. Nežno ga pipkajte po celom telu, tako da ni u jednom trenutku ne zna gde ga čeka sledeći dodir. Pošto nije u stanju da ubrza stvari i pređe na akciju, neće imati drugog izbora, nego da se potpuno usredsredi na svaki dodir, što će rezultirati neverovatnim uzbuđenjem. Ljubite ga po celom telu, posebno se zadržavajući na osetljivim zonama, kao što su bradavice, uši i vrat. Ližite ga od nožnih članaka ka unutrašnjoj strani butina. Dahom mu stimulišite osetljive tačke. I gledajte ga u oči da biste ga podsetile da vladate situacijom… I maksimalno uživate u tome!

Moj dragi voli da ga, dok vodimo ljubav, dodirujem po guzi. Gde su granice kada je taj deo tela u pitanju?

Istraživanje ove zone može da bude uzbudljivo za oboje. Sledeći put ga snažno zgrabite za guzove. Ako vam se učini da mu to prija, verovatno bi mu se svidelo da idete i dalje. Sledeća meta neka vam bude njegova prostata, žlezda smeštena tik iznad perineuma (dela između testisa i anusa). Seksolozi kažu da dodirom ove zone stimulišete osetljive nervne završetke, kao i da se kod nekih muškaraca tako intenzivira orgazam. Za početak mu obuhvatite testise šakom i nežno ih pritisnite, a onda ih stiskajte uz telo. Ili mu prislonite prst (ili dva) uz perineum tokom seksa ili oralne obrade i blago pritiskajte nagore. Možete prst namazati lubrikantom i prisloniti mu ga uz anus. Ako oboje želite da se zadubite u neistražena polja, nežno pritiskajte prstom nagore a zatim kružite, masirajući mu prostatu iz svih uglova. On će vam govorom tela staviti do znanja da li mu prija ili mu je malo previše.

On voli „prljave“ reči. Odakle da počnem?

Nema potrebe da se odmah raspričate kao navijeni - zvuk vašeg glasa dok mu govorite koliko vas pali biće dovoljan da ga uzbudi. „Da biste se opustili, pričajte mu koliko vam prija to što vam radi“, savetuje Kislingova. Uzdišući izgovorite njegovo ime, a zatim dodajte neki erotski kompliment, poput „Volim kada mi... A ti?“ Kada vam, kroz stenjanje, odgovori „Da“, upitajte ga koje su njegove najluđe maštarije. Njegov odgovor će vam otkriti koje reči i fraze ga pale, pa ćete znati šta dalje. A i njegov pozitivan odgovor će vas ispuniti samopouzdanjem u vezi sa sopstvenim verbalnim erotskim sposobnostima. Ako vam teško ide da neke reči prevalite preko jezika, glasno ih izgovarajte kada ste same, kako biste se navikle na to.

Dečko me često šljepne po guzi dok vodimo ljubav. Da li to znači da želi da i ja njemu to radim?

Otkrijte to prvom sledećom prilikom, tako što ćete na njegovo pljeskanje odgovoriti rečenicom tipa: „Nevaljalče jedan. Sada ću te tako slatkog dobro izlupati!“ A zatim ga nežno pljesnite i vidite reakciju. Ako procenite da ga to uzbuđuje, recimo ako mu se disanje ubrza, blago mu stisnite guzove i upitajte hoće li još. Ako mu se svidi, pljeskajte ga sve jače dok se približava vrhuncu. Ali, ako ustukne, možda nije u fazonu da on bude pljeskan.

Moj dečko kroz šalu aludira na seks utroje. Mislite li da želi to i da proba?

Muškarcima često ide voda na usta na ideju o seksu utroje, ali ženama to uglavnom ne deluje tako privlačno. Međutim, ne morate odmah da prionete na ispunjavanje te njegove fantazije. „Mnogi parovi se poigravaju ovom fantazijom, iako neće zaista pozvati još nekoga da im se pridruži u krevetu“, kažu seksolozi. Tražite da vam opiše šta bi želeo da mu ta druga devojka i vi radite, a za to vreme mu i radite sve te stvari koje opisuje. Ako je vizuelni stimulans - pogled na dve devojke - ono što ga pali, udvostručite mu vizuelni užitak tako što ćete pored kreveta postaviti ogledalo. Ako želi sa strane da gleda kako vi uživate, dodirujte se dok vas posmatra.

Kako to da muškarci uvek žele da probaju analni seks?

Sam taj čin predstavlja nešto novo i različito. Osećaj je potpuno drugačiji nego kod vaginalnog seksa, što je jedan od bitnih faktora privlačnosti. Eksperti objašnjavaju da njegova sveprisutnost u pop kulturi takođe pobuđuje radoznalost. Nezaobilazan je u porno filmovima, a neretko se pominje i u mejnstrim medijima. Osim toga, analni seks je dugo bio tabu, pa to iskustvo može da služi i kao hrana za ego. Zabluda je da žene nisu zainteresovane za analni seks, pa momci misle da ako žena pristane na to, znači da ga pušta tamo gde nikoga drugog nikada ne bi. Pri istraživanju ove erogene zone tre¬balo bi ipak poštovati neka pravila. Penetracija mora biti nežna i postepena: prvo isprobajte sa jednim ili dva prsta ili neka vam uđe u anus samo glavićem, a zatim pričeka dok ne budete spremni za više. Koristite kondom i svaki put kada sa vaginalnog prelazite na analni seks, ili obratno, uzmite novi. I ne štedite na lubrikantima - jako su važni i zbog samog osećaja, ali i zato što smanjuju rizike po zdravlje.

Svaki put u pozi 69 mi je neudobno i neprijatno. U čemu grešim?

Zavisno od ugla dodira i građe tela, poza 69 može da bude i nezgodna i vrlo uzbudljiva. Probajte da legnete na bok, kako vam ne bi smetala razlika u visini i kako niko ne bi morao da na kolenima i rukama drži celu svoju težinu. Ne insistirajte da ostanete u ovoj pozi sve dok oboje ne svršite - pozu 69 tretirajte kao zagrevanje za naredne erotske užitke.