1 Koji je najlakši način da probamo pozu 69? Lezite na njega ili se oboje okrenite na bok.

2 Šta mogu da mu kažem u toku akcije, a da to ne zvuči previše pokorno, ni previše bludno? „Osećaš koliko sam vlažna...“

3 Želela bih da to uradimo malo grublje. Kako da započnem? Za početak, zadržite mu ruke iznad njegove glave dok ga ljubite.

4 Kako da pozu kada sam ja na njemu učinim još vrelijom? Zabacite se unazad, a onda što više možete raširite noge. Obožavaće da gleda kako ulazi i izlazi iz vas.

5 Koja je stvarno dobra pesma za ludo vođenje ljubavi? „Doin’ it“ od LL Cool J-a.

6 Kako da upotrebim vibrator dok sam u akciji sa dečkom? Postavite ga duž spoljne strane korena njegovog penisa.

7 Gde se nalazi perineum i kako bi trebalo da ga dodirujem? To je deo kože između testisa i anusa. Kotrljajte jagodicu svog palca napred i nazad preko ove regije.

8 Omiljena poza mog dečka je kučeći položaj. Koja bi slična poza mogla da mu se dopadne? Lezite na leđa na sto, a neka vaš dečko uđe u vas stojeći.

9 Moj dečko i ja želimo da probamo analni seks. Imate li neki koristan savet? Koristite dosta lubrikanta i, za početak, olakšajte penetraciju uz pomoć prstiju.

10 Posle nekoliko minuta oralnog seksa, zaboli me vilica. Šta da uradim povodom toga?  Idite polako i pravite česte pauze tokom kojih ćete koristiti samo jezik.

11 Gde bih mogla da vodim ljubav u stanu, a da na  tom mestu verovatno nisam probala ranije? Na lavabou ili uz lavabo u kupatilu.

12 Najbolja hrana za krevet? Šlag u spreju, nanesite ga po želji.  

13 Da li će on više uživati u oralnom seksu ako na kraju progutam? On je dovoljno srećan što ste uopšte dole.

14 Ako nemamo lubrikant pri ruci, šta da koristimo? Pljuvačku.

15 Koji deo njegovog tela bi trebalo da dodirujem dok prodire u mene? Njegove testise.

16 Šta da uradim sledeće posle vezivanja svog partnera? Ližite ga, dole-gore, gore-dole...

17 Koja je najlakša poza za seks pod tušem? Da vaš dečko prodre u vas otpozadi.

18 Koji je seksi način da masturbiram dok me on gleda? Prigušite svetla, naslonite se na uzglavlje kreveta, raširite noge i lagano se dodirujte.

19 Preporučite mi neku oralnu divlju tehniku koju bih mogla dalje da prosledim svom dečku? Recite mu da prelazi sa lizanja na ljubljenje, pa na sisanje, a da pri tom ne koristi samo jezik, nego i usne.

20 Šta da obučem da bi ga stvarno naložila? Školska uniforma - stara, ali proverena fora.

22 Ja sam niska. Moj dečko je visok. Koja je dobra poza za nas? Vi na njemu, okrenuti licem ili leđima prema njemu - svejedno.

21 Kako da mu stavim do znanja da mi se dopada u krevetu? Stenjite glasno i gurajte svoje kukove  ka njemu.
 
23 Kakva predigra će ga inspirisati na seks na brzaka?  Devedeset sekundi oralnog seksa.

24 Ideja da vodim ljubav sa potpunim strancem me pali, ali sam u srećnoj vezi. Kako da ispunim ovu fantaziju? Neka vas dečko startuje u klubu i predstavi se kao neko drugi. A onda kući!

25 Predložite mi način da više uključim grudi u toku predigre. Spojite ih rukama, a neka vaš dečko gurne svoj penis između. J

26 Kako da mu nagovestim da me pali vezivanje? Vežite prvo vi njega.

27 Koji je najbolji način da preuzmem kontrolu u seksu? Poljubite ga strastveno, a potom promenite položaj tako kako želite.

28 Čula sam da je moguće da se dostigne vrhunac uz pomoć slavine u kadi. Kako? Čučnite ispred slavine i pustite da topla voda teče preko vašeg klitorisa.

29 Šta je potrebno da se dobro oralno zadovoljavanje dečka pretvori u fantastično? Ponašajte se kao da je njegov penis ukusniji i od čokoladnog
sladoleda.

30 Čemu služi prsten za penis i da li bi se dopao mom dečku? Prsten usporava protok krvi, pa će ostati duže tvrd. Možda će se teže skidati, zato rukujte pažljivo.

31 Kako mogu da intenziviram uzbuđenje dok ga ljubim tamo dole? Igrajte na kartu iznenađenja. Često menjajte pokrete usta i jezika i on će biti
u neizvesnosti.

32 Želela bih da u seksu uživam duže i da učinim orgazam sporijim. Savet? Često menjajte položaj.

33 Kako da stvari učinim vrelijim i intenzivnijim? Vaša tela će obliti znoj u pokušaju da održite tempo muzike brzog ritma.

34 Ne želim da gutam, šta mi je alternativa? Držite maramice kraj kreveta i diskretno...

35 Da li ću da se opustim dole ako promenim veliki broj partnera? Ne.

36 Šta da radim sa dlanovima da ga dovedem do ludila? Pokvasite oba dlana i stavite njegov penis između i trljajte.

37 Čula sam da će on uživati više ako stežem svoje karlične mišiće u toku odnosa. Zašto je to tako? Čvršći stisak će njegov penis preplaviti super uzbuđenjem.

38 Kako da budem manje svesna svojih telesnih nesavršenosti dok sam na njemu? Nagnite se napred, tako da ste okrenuti licem u lice. Tako će se vaš stomačić i  grudi manje treskati.

39 Kada masturbiram, doživim snažan orgazam. Kako da unesem isti intenzitet u odnos sa partnerom? Uključite vibrator u vašu seksi igru.

40 Kako da znam da li mirišem OK tamo dole? Dodirnite se i pomirišite prst.

41 Koji je najosetljiviji deo penisa i šta da radim sa njim? Sam vrh. Kružite jezikom preko njega kao da ližete sladoled.

42 Da li postoji neki pouzdan način da se sazna da li je muškarac nedavno imao seks? Samo ako ga pitate. Ali nema garancije da će reći istinu.

43 Čak i kad sam u vezi, masturbiram svakodnevno. Zašto? Tako jačate vaš libido.

44 Zašto moj dečko želi da ejakulira po meni? Verovatno je to video u porno filmovima.

45 Da li svi muškarci posećuju striptiz klubove? Ne.

46 Zašto mi toliko prija kada mi dečko povuče kosu u toku seksa? Zato što su vaša čula izoštrena, a na koži glave se nalazi veliki broj nervnih završetaka.

47 Da li muškarci vole da se igramo njihovom guzom? Neki vole. Pitajte, pre dodirivanja.

48 Da li mogu da koristim lubrikant za seks pod tušem? Ne one na bazi vode jer će se isprati, već neke na bazi silikona.

49 Da li muškarci osećaju razliku između reljefnih i glatkih kondoma? Ne, to je za vaš veći užitak.