Neke devojke su uverene da im je jednostavno zapisano u zvezdama da se za njih lepe pogrešni frajeri. No, da li je stvarno stvar u tome ili je krivica ipaku samoj devojcii? Naravno, postoje izuzeci i devojke koje jednostavno imaju takvu karmu, ali ako konstantno privlačiš muškarce koji su po tvom sudu potpuni kreteni, vrlo je lako moguće da si sama kriva. Evo kako to radiš.

Prioritet ti je izgled

Naravno, bilo bi idealno da je pametan frajer s odličnim smislom za humor još i jako zgodan, ali upravo je insistiranje na lepom izgledu nešto što ženama često kvari šanse za upoznavanje stvarno dobrih muškaraca. Bolje je zavoleti naizgled običnog frajera koji će nas osvojiti kvalitetama koje nemaju veze s izgledom, nego dopustiti da vas toliko zavara da izgubiš interes za onim što je iznutra.

Biraš isti tip karaktera

Bivši ti je bio kreten, a kao potencijalnog novog dečka ćeš odabrati nekoga ko samo drugačije izgleda, a ponaša se vrlo slično? Karakterne osobine ne mogu se sakriti, a ako si spremna da zažmuriš i praviš se da ne vidiš uzorak ponašanja koji ti u prošlosti nije odgovarao, ne praviš sebi uslugu.

Preferiraš glasne frajere

Njihova privlačnost leži u sposobnosti da u kratkom vremenu privuku pažnju cele prostorije, što je na prvu možda dobra karakteristika, ali ako padaš samo na takve frajere, svesno ignoriraš one povučene koji ti se boje prići. Ne kažemo da su introvertirani muškarci uvek bolji izbor, ali nemoj uvek ići tamo gde ide masa i možda ćeš imati više sreće.

Izvor: index.hr