Mnogo ljudi koji su u dugoj vezi ili braku reći će da nikad ne bi menjali udobnost i poverenje za uzbuđenje i nepredvidivost nove romantike.

Ali, i sa “udobnošću” se može preterati. I to na prilično ogavan način, bar sudeći prema senzibilitetima frajera.

Ovo su stvari koje odbijaju većinu muškaraca, a žene ih rade vrlo često:

# Čim se opustila u vezi ne izlazi iz pidžame, šminku stavlja samo kad ide na posao

Nošenje pidžame je divna stvar, ali neke žene ipak preteruju s tim. Nije problem u samoj pidžami – problem je u činjenici da je pidžama često samo prvi korak u smeru potpunog opuštanja… I zapuštanja. Dalje nije ni potrebno objašnjavati…

Svaka se žena tokom veze opusti i prestane da paniči kad je u pitanju depilacija, a većini normalnih muškaraca to uopšte ne smeta. Problem nastaje kad žena izostanak depilacije dovede na nivo koji je sličan muškarcu – a događa se jako često. Tada, tokom nežnih trenutaka muškarac može da se nađe pred izazovom da uspe da napravi razliku u osećaju pod rukom kada miluje vašu ili nogu svog drugara sa fudbala.

# Otrežnjujuće poruke koje nisu nimalo romantične

Počeci su uvek isti kad je u pitaju pokazivanje ljubavi – puno poljubaca, puno zagrljaja i puno slatkih, romantičnih poruka tokom dana. Muškarci koji se opuste poruke počnu slati ređe, a žene većinom da bi ih podsetile na nešto što treba da obave. Vremenom, nežne reči i raznorazne “tepalice” koje od mila izgovaramo partneru zameniće štura razmena informacija, konstantno žvakanje i poneka, ne baš tako lepa reč.

# Generalno zapuštanje

Muškarcima su žene najlepše bez šminke, ali ovo nema veze sa šminkanjem. Žene često u vezi znaju toliko da se opuste da postanu neprepoznatljive u odnosu na ženu u koju se frajer zaljubio. Onog trenutka kada reši da prestane da montira spojlere, kao da pokazuje da misli da te je smotala zauvek i da nema potrebe da se više dokazuje. Kada ovo primetiš, budi siguran da ulaziš u period kada ćeš uglavnom sam biti odgovoran za svoje orgazme. Bolje vrabac u ruci nego čavka na grani…

Izvor: kurir.rs /novi.ba