Imajte razumevanja za njegovo slobodno vreme.

Od samog početaka steknite naviku da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste povezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno da provodite baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne izneveri vaše poverenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Budite ponosni i ne pristajte na kompromise oko stvari koje su vam izuzetno bitne.

Samo zato što je on super zgodan i uspešan i što vas je pozvao na sastanak i častio pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu to će i te kako ceniti.

LJUBAV nije toliko važna ako su se sledeće stvari umešave u vaš odnos!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Thursday, May 18, 2017

Nemojte glumiti nešto što niste.

Ako budete od samog početka vašeg druženja glumili da ste nešto što niste, vezu unapred osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosledni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

Nemojte da se stidite svojih navika

Davno su prohujala vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne da im se potčinite i gledaju u njih kao u božanstva. Frajeri kakve želite za ozbiljnu vezu vole snažne i samosvesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za šta se sposobni može vam samo ići u prilog, zato se nemojte stiditi da pokažete svoje kvalitete. Očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vredite mnogo.

Izvor: Cosmopolitan.hr