1. Sa koliko je žena spavao

Slično kao i kada su u pitanju njegove ljubavne veštine, veliki broj navodnih partnerki trebao bi da vas namami i natera da istražite na šta su to tolike žene pale. Ponekad upali, ponekad ne.

2. Koliko često odlazi u teretanu i koliko ozbiljno vežba

Slušajući momke, rekle biste da skoro žive u teretani i da svi do jednog imaju tela kao Apoloni, ali verovatnije je da ode ponekad i da ne vežba tako naporno.

3. Kako dobro zna svirati gitaru

Možda zaista zna, ali verovatnije je da je sate i dane svog života potrošio na uvežbavanje jedne pesme koju uvek svira.

4. Koliko je dobar u seksu

Oni slede zanimljivu logiku - uvere li vas da su izvrsni u krevetu, i sami ćete poželjeti to da isprobate.

5. Veličina penisa

Koju god veličinu kaže, budite sigurni da je u pitanju koji centimetar viška. A u to ćete se možda i sami jednom uveriti.

6. Koliko je važan njegov posao

On uvek ima neke specijalne zadatke, ili odrađuje posao svog šefa, ili je glavni heroj firme u kojoj radi.

7. Koliko ima samopouzdanja

Možda želi da ostavi utisak samouverenog frajera, ali budite sigurni da postoji niz situacija u kojima nije toliko hrabar koliko želi pokazati.

8. Koliko može da popije

Prema njegovoj verziji, može popiti sigurno litar vina, plus nekoliko piva, plus bocu žestine... Prema onome u šta ćete se sami pre ili kasnije uveriti, popije litar vina i pod stolom je, kao sav normalan svet.

9. Koliko je zaista snažan

Taj sto ima samo 50 kila? Pa kako ga ne bi mogao odneti na peti sprat? Čas posla! Ne verujte mu i ne dopuštajte mu da testira svoje sposobnosti na nečemu što vam je posebno drago i važno.

10. Koliko brzo vozi

Kako vam uopšte pada na pamet da dovodite u pitanje treba li mu 15 minuta do vas, ili sat vremena, jer živite predaleko jedno od drugog.

Cosmopolitan.hr