Bivše veze delimo na one koje su sa i te kako dobrim razlogom bivše i na one koje zaslužuju još jednu šansu...

Uopšte se ne sećate zašto ste raskinuli

Naravno, vrlo je lako moguće da ste baš bili u PMS-u kada ste prekidali zbog čega su vam hormoni bili van kontrole i niste bili uračunljivi... Ali se itekako sećate koliko vam je bilo dobro zajedno!

PROČITAJTE I... Bivši želi da budete prijatelji: Prihvatiti ili odbiti?

On vas je činio boljom osobom

U svakom mogućem pogledu imali ste osećaj da vas je on jednostavno činio boljom osobom i inspirisao na sve sitne radosti koje su vam ulepšavale život. Uz njega ste imali želju i potrebu da napredujete i da rastete kao osoba, i uvek je bio vaš najčvršći oslonac.

Odlično se slaže sa vašom porodicom

Frajer koji iskreno voli vašu porodicu je frajer kog ne biste trebali samo tako pustiti. I kada kažemo da voli vašu porodicu, ne mislimo na slučajeve kada mu "nije problem biti sa vašom porodicom ceo vikend" jer zna da ćete ga za to pošteno nagraditi, nego na osobu koja zaista jednako voli i vas i ostatak vaše familije. Ok, gotovo jednako.

PROČITAJTE I... 5 razloga zašto vas bivši ponovo želi u svom životu

Gotovo da se ne uspevate da se setite njegovih mana

On je bio jedan od onih koje bi doslovno svaka mama poželela za zeta. Pronaći osobu koja je zaista istinski dobra, nepokvarena, srdačna, iskrena, poštena itd. danas je prava retkost. Stoga, ako je on bio jedan od tih, potrudite se da ga što pre vratite u svoj život.

Zapravo ne želite život bez njega

Istina je da bi vam se srce slamalo da niste zajedno, ali nije da biste nakon godinu dana umrli od tuge za njim. Doslovno. Ali, znate koliko vas raduje to da budete deo njegovog života i odbijate život bez njega sve dok znate da stvari između vas još uvek nisu svršena priča.