Nekad kod iskazivanja ljubavi nije potrebno izgovoriti same reči „volim te“, nego je dovoljno oživeti neke uspomene, podsetiti se na nešto, uraditi nešto što vaš partner voli. Evo devet načina da bez reči pokažete nekom da ga volite.

Pošaljite mu poruku "videla sam ovo i setila sam se tebe"

Bilo da je reč o šali koja je baš po njegovom ukusu, članku koji bi ga mogao zanimati ili nečemu sasvim desetom, ovakvim sitnicama daćete mu do znanja koliko vam je stalo.

Razmazite ga malenim gestovima

Ustanite pola sata pre njega, neka ga dočeka šoljica tople kafe ili omiljeno pecivo.

PROČITAJTE I... Ljubav nema granice: Lepšu priču o ljubavi nećete čuti

Povremeno radite stvari koje oboje mrzite

Možda mrzite da kuvate i on zna da to mrzite, ali ceniće ako se ponekad potrudite samo kako bi ga razveselili.

Flertujte

Samo zato što ste već dugo zajedno ne znači da je iskra nestala. Redovno flertovanje odličan je podsetnik koliko vas još uvek privlači.

Redovno komunicirajte

I vi i on imate obaveze, ali niko nije toliko zaposlen da ne stigne da pošalje bar jednu lepu poruku tokom dana koja će puno značiti i otkriti da ste jedno drugome u mislima.

PROČITAJTE I... Ljubavna pravila kojih se moraš držati u 2016.

Pristanite na kompromise

Popuštanje u nekim stvarima na neki način će mu pokazati kako vaše srce pripada samo njemu. Ukoliko voli hladniju sobnu temperaturu, a vi i ne baš, ponekad zbog ljubavi morate pristati na kompromise. Obucute dodatne čarapice, toplu pidžamu i privijte se uz njega.

Ljubite ga

Koliko god želite i kad god poželite. S poljupcima ne možete preterati.

Pažljivo ga slušajte

Možda vam je baš pre neki dan pričao o novom romanu njegovog omiljenog autora. Razveselite ga novim naslovom i dajte mu do znanja da pridajete pažnju svemu što vam govori.