Mnogim ljupkim trendovima kada je reč o manikiru, sada se pridružuje i cvetni. Inspiracija je stigla iz umetničkog sveta - Jess Phoenix jedna je od ilustratorki, čiji su prelepi i gotovo magični cvetni radovi nadahnuli brojne salone za manikir širom Amerike, da na noktima svojih klijenata počnu da stvaraju i crtaju minijaturna cvetna dela.

Trend je rođen u SAD-u, tačnije u Los Anđelesu, a polako stiže i u naše krajeve. Cvetne motive na noktima iscrtajte tokom leta, ali i jeseni kada je odlična prilika da razvedrite garderobu ovom romantičnom manikirom.

Baš kao i u slučaju letnjeg manikira sa ananasima, kaktusima i lubenicama, čar je nositi zabavne motive na noktima, ali istovremeno se držati one manje je više.

I šareni cvetni motivi najbolje će doći do izražaja na neutralnoj nude podlozi ili pastelnoj. Takođe, njima se ukrašava tek jedan deo ploče nokta ili celi, ali u tom slučaju cvetni detalj se ne nosi na celoj ruci. Naravno, žene koje žele maksimalan utisak, mogu se odlučiti za opciju nošenja cvetnog manikira na svim noktima.

Uz cvetnu, tu su još neki favoriti za aktualnu i novu sezonu. Razmislite o tačkastom manikiru ili onoj s motivom zvezde.

Izvor: Journal.hr