Najčešće postavljana pitanja

Ovo su odgovori na vaša najčešće postavljana pitanja o Cosmopolitanu

P: Da li mogu da budem saradnik Cosma. Kome mogu da se obratim?
O:
Mi vas svakako podržavamo da probate! Da biste nam nam poslali tekst ili predstavili ideju o čemu biste voleli da pišete, molimo vas da pošaljete svoje podatke i kratak rezime na e-mail cosmopolitan@adriamedia.rs. U vašem CV-u navedite u kojoj oblasti magazina biste voleli da radite. Da biste postali saradnik online izdanja magazina, pišite na webmaster@adriamedia.rs. Iako možda nećemo odgovoriti na svaku poslatu prijavu, budite uvereni da će svaka od njih biti pročitana.

P: Pretplatila sam se na Cosmo, ali ne dobijam svoje brojeve redovno. Šta da radim?
O:
Obratite se čitalačkom servisu kuće Adria Media Serbia d.o.o. e-mailom – pretplata@adriamedia.rs ili telefonom 011/207 99 51. Takođe, možete pisati na adresu Adria Media Serbia, za Čitalački servis, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd

P: Kako da aktiviram nalog na forumu?
O:
Prilikom registracije na Cosmo Forum poslat vam je e-mail sa uputstvom kako da aktivirate nalog. Molimo vas da pročitate taj e-mail i da sledite uputstva kako biste mogli da ga aktivirate. Ukratko, postupak se sastoji u tome da na stranici čiji link je dat u uputstvu, unesete korisničko ime i aktivacioni kod koji ste dobili (koji se takođe nalaze u uputstvu) ili da klikom na link iz uputstva aktivirate nalog.

P: Kako se postavljaju nove teme na forumu?
O:
Da biste mogli postavljati nove teme neophodno je da se prethodno registrujete i prijavite sa Vašim korisničkim imenom i šifrom. Pre nego započnete novu temu pogledajte da li slična tema koja se bavi problematikom koja vas zanima već postoji. Odaberite odgovarajući podforum i odeljak unutar njega. Klikom na dugme “Nova tema” moći ćete započeti novu temu.

P: Dobila sam poklon iz Cosma? Gde mogu da ga preuzmem?
O:
Poklone možete preuzeti u redakciji Cosmopolitana. Naša adresa je Airport City, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd (zgrada Orhideja). Pokloni se preuzimaju mesec dana od izlaska broja u kome je vaše ime, kao dobitnika, objavljeno. Pre preuzimanja poklona trebalo bi da se najavite na telefon 011/2079 931.

P: Kako da nekoga obradujem pretplatom?
O:
Najlakše ćete to učiniti preko našeg vebsajta. Na početnoj strani cosmopolitan-scg.com nalazi se box za pretplatu – kliknite na njega i odaberite opciju Želite pokloniti Cosmo nekome?, a potom unesite svoje podatke i podatke o osobi kojoj želite da poklonite pretplatu na Cosmopolitan.

1. Uveče u kafiću momak koga odmeravate primeti da ga skenirate. Vi:

Cosmo ANKETA

Koja vam je omiljena poza u seksu?