A opet taj pridev Kučke sve češće čujemo u svakodnevnom govoru. Dakle, kako postati kučka?

Pre svega, moramo utvrditi da već nismo kučke. Dakle, karakteristike kučke su sledeće:

1.Kučka je uvek lepa, sređena i drži do sebe. Ona je obučena sa stilom, ne uvek po poslednjoj modi, ali autentično i lepo.

2.Kučka je uvek u manjem društvu, i uglavnom se njihov sastav ne menja. Bliske prijatelje drži blizu.

3. Kučka nema prave prijatelje, ili možda samo jednog. Ima više muških nego ženskih poznanika/prijatelja, i češće se viđa u muškom društvu.

4. Kučka izbegava da izgleda kao nevinašce. Ona pri sebi uvek ima cigaru i piće, ali sve što konzumira ona to radi sa velikom dozom elegancije.

5. Kučka nije u dobrim odnosima sa bivšim momcima. Imala je jedno veliko razočarenje u ljubavi, i muškarce više nisu za nju prijatni.

6. Kučka želiu da bude dobra, ali kada joj se ukaže prilika da manipuliše i igra se sa momcima, jer ide po devizi: uzmi sve što ti život pruža.

7. Kučka se vređa kada je nazovu kučkom.

8. Kučka nije nikada pročitala knjigu „Zašto muškarci vole kučke“

9. Kučka ne misli da muškarci vole kučke.

10. Kučka je usamljena osoba, koja kupuje pažnju.

11. Kučka nikada neće priznati da je dobro to što radi, niti pokušava da opravda svoje ponašanje, ali se smeje sebi u bradu kada učini neko nevaljalo delo.

12. Kučka smatra uspehom ako uspe da izmanipuliše muškarca na kom se namerila, ali samo ako plan teče po njenom i ako ne pretera.

13. Kučka ima osećanja, ali više voli korist.

Ako imamo 5 ili više od navedenih simptoma, možda je vreme da se ponovo preispitamo. Jer i kučke su nekada bile fine devojke. Što i ne isključuje da jednoga dana neće biti divne majke i supruge. U krajnjoj crti svaka od nas je bar jednom bila kučka.