Naslovna | Cosmo Svet | Akcije | Cosmo i Avon nagrađuju - treći dan!

Cosmo i Avon nagrađuju - treći dan!

Foto: promo Foto: promo

Odgovorite prvi na pitanje i osvojite kremu iz nove Avon Solutions linije…

Solutions kreme kompanije Avon idealne su za prolećnu i letnju negu lica i tela. Napravljene od prirodnih sastojaka, korišćenjem najsavremenije tehnologije, omogućavaju blistav sjaj naše kože. Šest različitih krema pruža rešenje za svaki tip kože.

Ukoliko imate umornu i dehidriranu kožu, krema Beautiful hydration sa rajskim žitaricama, iz mahuna cveta koji raste u divljinama obala zapadne Afrike, može pomoći da vaša koža dobije dodatnu snagu, ujednačen ten i lep izgled. Osetljivu kožu najbolje neguje cvet prkosa, koji se nalazi u Sensitive botanicals Solutions kremi. Ova krema, bogata kalcijumom, vašoj će koži dati zdrav i negovan izgled. Biljka kamelija, koja raste u skrovitim delovima Japana, idealna je za negu istovremeno masne i suve kože jer obnavlja ravnotežu kože.  U Solutions kremi Complete balance nalaze se upravo listovi kamelije, kombinovani sa jakim antioksidansima i mineralima poput cinka, koji sprečava da koža bude masna i ujednačuju ten. Kod prvih znakova starenja, mineral ametist je pravi izbor za negu kože. Ovaj mineral, pronađen u gustim šumama jugoistočnog Brazila, glavni je sastojak Youth minerals kreme koja usporava starenje kože. Za kožu koja gubi zategnutost, krema Ageless accolade sa hibiskusom je pravi izbor. Ovaj cvet koji raste u oblastima centralne i istočne Azije ima veliku moć da učini vašu kožu čvršćom i zategnutijom. Perfect Tone krema sa plodovima duda koristi se kod neujednačenog tena. Listovi plodova duda poseduju veliku količinu antioksidansa koji pomaže koži da dobije na svežini i time umanjuje neujednačenost tena.

Solutions linija sadrži dnevnu i noćnu kremu, penasto sredstvo za čišćenje lica, masku sa gelom za čišćenje lica i tonik. Solutions kreme su zasnovane na ideji da svaka žena poseduje prirodnu lepotu koju treba negovati prirodnim sastojcima.

Do 24. aprila budite na oprezu svakog popodneva! Prva osoba koja nam pošalje tačan odovor na pitanje i to tačno u 15 sati dobiće na poklon paket nove Solutions linije iz Avona.

Pitanje za petak 20. april:

Koja je tajna cveta prkosa, ključnog sastojka kreme Solutions Sensitive Botanicals, čime se vraća zdrav izgled i prijatan osećaj koži?

a. Cvet prkosa sadrži antioksidante
b. Cvet prkosa sadrži mangan
c. Cvet prkosa je bogat kalcijumom

Odgovore šaljite na cosmoonline@adriamedia.rs. Pored odgovora, obavezno nam navedite i sve svoje konakt podatke. Ime dobitnika će biti objavljeno na sajtu, a o preuzimanju nagrade ćemo vas obavesiti ubrzo.

Tačan odgovor na pitanje je pod c. Cvet prkosa je bogat kalcijumom, a nagradu je osvojila Zorica Simijonović!


  • email Pošalji prijatelju
Oceni članak
5.00

Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (3 poslato):

Cosmo 20/04/2012 17:32:44
Drage naše, savetujemo vas da ne ostavljate u komentarima svoje lične podatke, adrese i broj telefona, jer se oni mogu slučajno naći na sajtu, svima dostupni!

U nagradnoj igri učestvuju odgovori koji nam stižu na mail cosmoonline@adriamedia.rs (kao što smo u teksu i napisali), te oni ostavljeni u komenarima, svakako neće ni biti uvaženi!

Pozdrav iz Cosma!
Palac gore Palac dole
0
Marija Pajkic 20/04/2012 15:46:27
Marija Pajkic

c. Cvet prkosa je bogat kalcijumom
Palac gore Palac dole
1
Nikolina Maćešić 20/04/2012 13:53:14
Tačan odgovor je pod A Cvet prkosa sadrži antioksidante.
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Unesite kod sa slike:

1. Uveče u kafiću momak koga odmeravate primeti da ga skenirate. Vi:

Cosmo ANKETA

Koja vam je omiljena poza u seksu?