Uz ljubav, vreme brže prolazi. Uz vreme, ljubav brže prolazi.
Naslovna | Cosmo seks ordinacija | Sve o kondomima | Kako se stavlja kondom

Kako se stavlja kondom

Kako se stavlja kondom

To može on sam da uradi, a možete mu i vi pomoći, ali u svakom slučaju postoji nekoliko bitnih stvari o kojima treba da povedete računa...

1. Pre otvaranja potisnite kondom u jednu stranu kesice, a drugu pažljivo otvorite cepajući joj ivicu. Nikada ne otvarajte kondom zubima i pazite da ga ne oštetite noktima ili previše žustrim pokretima.

2. Pritisnite prstima vrh kondoma da biste istisnuli vazduh i prislonite ga na vrh penisa u erekciji. Povucite kožicu penisa unazad (ako je dečko obrezan, ovaj korak nije potreban) pre navlačenja kondoma.

3. Jednom rukom držite vrh kondoma, da bi vazduh ostao istisnut, a drugom ga polako razvijajte i navucite na penis. Bitno je da ga navučete do same baze penisa i izgladite ga rukom, kako bi se istisla i najmanja količina vazduha koja je ostala između kondoma i penisa, jer taj vazduh može da izazove pucanje kondoma.

4. Kondom ne sada na svom mestu i spreman je za akciju! Ako želite da koristite dodatni lubrikant, stavite ga na spoljašnju stranu kondoma i uvek koristite lubrikante na vodenoj osnovi, jer uljani može da ošteti lateks.

Bonus savet

Stavljanje kondoma pred devojkom može biti prilično neprijatna situacija za mnoge tipve, zato se zajedno ptrudite da vam to ne pokvari zabavu! Od toga možete napraviti zanimljivu predigru, ako preuzmete stvar u svoje ruke i stavite kondom na seksi način!

Kondom SOS

Svaki kondom bi trebalo da se odvije lako i bez problema od okrugle ivice ka spolja. Ako morate da se mučite i to potraje više od nekoliko sekundi, to verovatno znači da ste ga stavili naopako.

Kako da skinete kondom

Kada se oboje sručite u krevet iscrpljeni od vrelog provoda, nemojte se odmah opustiti! Pre svega, vaš dragi treba da vodi računa da kondom ne spadne dok izvlači penis i zato je najbolje da ga pridržava rukom. Kondom treba skinuti pre nego što penis omekša. Nemojte pokušavati da ga namotate nazad – držite ga uz ivicu (obruč) i svucite ga, zavežite čvorić i bacite. Nove seksi igrice započnite novim kondomom.

  • email Pošalji prijatelju
Oceni članak
4.39

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Unesite kod sa slike:

Modni ziri
1. Mladić sa kojim se viđate već mesec dana vas pita da li biste hteli da i „zvanično“ postanete par i prestanete da se viđate sa drugima. Šta ćete odgovoriti?

Cosmo ANKETA

Da li volite seksi sms poruke?