Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger danas slave prvu godišnjicu braka. Na bračno putovanje simbolično su otišli u Italiju, jer su tu i izgovorili sudbonosno "da"  u julu 2016. godine, a nemački fudbaler je danas putem društvenih mreža Ani poslao predivnu poruku koja je raznežila sve fanove. 

Bivša srpska teniserka i fudbaler ne kriju da su ludo zaljubljeni i redovno dele zajedničke fotografije i možemo samo da zaključimo da im bračni život baš prija. S obzirom na to da im je danas važan dan, Bastijan je rešio da putem društvenih mreža pokaže koliko voli svoju prelepu suprugu. Uz crno-belu fotografiju napisao je i nežnu poruku i oduševio fanove:

"Bezbrojni prelepi momenti i prelepe uspomene. Reči ne mogu da opišu koliko sam srećan što ih delim sa tobom. Ja sam najsrećniji čovek jer te imam pored sebe. Srećna nam godišnjica", napisao je očigledno presrećan Bastijan na svom Instagram profilu.

Ni Ana nije ostala "dužna", pa je na svom Instagram profilu objavila sliku sa venčanja uz reči "Nikada neću zaboraviti ovaj dan. Srećna godišnjica ljubavi".

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 13. Јул 2017. у 4:32 PDT

Čestitamo i mi!