Ben Aflek ponovo svoj život dovodi u red. Jede zdravo, ne konzumira alkohol, u dobrim odnosima je sa bivšom suprugom Dženifer Garner i ima novu devojku - Lindzi Šukas.

Lindzi je jedan od glavnih producenata popularnog televizijskog formata "SNL" (Saturday Night Live). Veza glumca i producentkinje je postala javno dobro prošle nedelje kad su se prvi put pojavili u javnosti.

Izvor za "Us Weekly" je rekao da se par viđa već tri meseca i da su krili svoju vezu. Druga verzija priče je da je Ben Aflek prevario Dženifer Garner sa Šukas i da je sa njom u vezi još od 2015. godine. Iste godine Dženifer je predala papire za razvod braka.

"Lindzi nije htela da bude prepreka u njihovom braku. Znala je da oni imaju dovoljno svojih problema", ispričao je izvor.

Foto: Profimedia

Dženifer Garner, sad već bivša supruga Bena Afleka, nije preterano srećna zbog nove devojke bivšeg muža, ali joj je drago da je otac njene dece u mirnoj fazi i da se uspešno bori sa alkoholizmom.

Garner je i nakon podnošenja zahteva za razvod ostala u dobrim odnosima sa Aflekom i pružala mu podršku u borbi sa njegovim demonima.

Aflek sa Garner ima troje dece, a Lindzi sa bivšim suprugom Kevinom Milerom, bivši producent SNL-a, ima sina.

Izvor: Noizz.rs