Prvo je „vedrila i oblačila“ u vremenskoj prognozi jutarnjih vesti, ali je ljudi najviše prepoznaju po porodičnom kvizu „Ludi kamen“. Sada pokušava da donese ljudima sreću kao nova „loto devojka“ na TV Prva.

Kao se snalazite u novoj voditeljskoj ulozi?

Loto se radi uživo i zbog toga sam mislila da ću tokom prvog emitovanja imati tremu, ali izgleda da mi je tu tremu razbio Ivan Ivanović. Osim toga, nema neke posebne zanimljivosti jer loto emisija u kojoj se koristi određena terminologija, ne dozvoljava preteranu kreativnost i kratko traje. Dobro sam se uhodala od samog početka i ne mogu da kažem da mi je nešto teško palo.

Kada ste se osećali kao da ste dobili „sedmicu“ na „lotou“?

Kada sam se nedavno porodila, tačnije kada su mi doktori stavili sina na grudi. Taj osećaj ne može rečima da se opiše, to mora da se doživi. Suze radosnice u tom trenutku zauvek ću pamtiti. To je i više od „sedmice“ na „lotou“.

Na koji način ste tako brzo sredili liniju posle porođaja?

Tokom trudnoće se nisam mnogo ugojila, svega 11 kilograma, i zato mi je bilo lako da se vratim u „prvobitno“ stanje. U suprotnom, ne znam kako bih skinula te kilograme, jer nije baš da ne volim da jedem.

Šta vam najviše nedostaje iz devojačkih dana?

Kada postanete majka, onda realno više ne postoji ništa što vam fali. Tada ste okupirani porodicom i svu svoju ljubav usmeravate ka tome. Ali, evo da budem iskrena, još nemam vremena da idem na utakmice „Crvene zvezde“. To mi fali. Mada, i to će se promeniti čim Milijan bude spreman da sa mamom i tatom krene na stadion.

Milijan je obučen u „Zvezdine“ boje od glave do pete. Zamislite da dobije „Partizanovu“ benkicu…

Nadam se da to nikad niko neće uraditi! Kao što ja nikada ne bih poklonila nešto „Zvezdino“ nekom ko je „grobar“. Ukoliko bi se to desilo, ta benkica bi nažalost završila u kanti za smeće, iako je poklon.

Mesto rođenja: Beograd
Datum rođenja: 29. jun 1984. godine
Znak u horoskopu: rak
Zanimanje: voditeljka
Ljubavni status: udata
Zašto je AAA: nova „loto devojka“